Sunday, January 14, 2018

Perheenäidin elämääNiin siinä taas kävi että miehen työn seurauksena muutimme taas "miljoonatta kertaa" mutta tällä kertaa onneksi paikkaan jossa olemme asuneet jo aiemmin joten lapset pääsivät tuttuun kouluun. Tuntuu kuin emme koskaan olisi pois olleetkaan... Koska meidän asuminen on täällä toistaiseksi väliaikaista niin kodin ja sisustuksen sijaan keskityn kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siihen mitä me syömme, liikkumiseen ja mielenrauhaan.

Keskityn tässä blogissa lähinnä itseeni, ruokavalioon jota noudatan sekä liikuntaan mutta myös arkeen:) Harrastan joogaa, ( Vinyasa ) päivittäin ja juoksemista sekä salilla " high intensity interval training" kolme kertaa viikossa.

Mitään huippuunsa hiottua blogia tästä ei ole tulossa enkä missään kohtaa tavoittele täydellisyyttä. Ihan tavallista nelikymppisen perheenäidin elämää vain

Tervetuloa:)))

3 comments:

 1. Mukava tulla lukemaan blogiasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti:) Kunhan vaan ehdin oikein kunnolla aloittamaan ja saan linkattua itse lukemani blogit myös jollakin tavalla tähän...Käyn muuten lukemassa blogiasi, on vaan jäänyt kommentoimatta, pitääpä ryhdistäytyä siinä:)

   Delete
 2. No moikka täältä Teksasista :-)! Olenkin miettinyt, että mitä teille kuuluu!

  ReplyDelete

Perheenäidin elämää

Niin siinä taas kävi että miehen työn seurauksena muutimme taas "miljoonatta kertaa" mutta...